Szolgáltatásaink

 

Előadóknak:
 

Művészeink, előadóink teljes körű menedzselését intézzük, beleértve a koncert- és rendezvényszervezést, brandépítést, személyi coachingot, marketinget, sajtóban való megjelenések koordinálását és minden ügyintézést, ami egy művész tevékenysége körül felmerül.

Levesszük a válladról a terhet, hogy neked csak és kizárólag az alkotásra kelljen koncentrálnod. Leendő művészünket, ha igényli és ez szükséges, akkor szinte minden egyes területen segítjük. Kollégáink útmutatást, tanácsot adnak színpadi viselkedésre, kommunikációra, mindazon területekre ahol úgy érzi/ érezzük, hogy fejlődnie kell.  Mindez  természetesen  a személy egyéniségének szem előtt tartásával történik, nem megváltoztatni, hanem segíteni szeretnénk.


Egyszóval:  menedzselünk!

Szakembereink a médiában és a művészet területén kimagasló tapasztalatokkal rendelkező kollégák, művészek, producerek, akik személyre szabott tanácsaikkal segítik színvonalasabbá tenni a fellépéseket.

Rendezvényszervezőknek:


Irodánk előadói mellett a zeneipar számos képviselőjével nagyon jó a kapcsolatunk, szinte minden énekest, együttest, előadót rendelkezésre tudunk bocsájtani rendezvényed színvonalának emelésére, a jó hangulat biztosítására. Hosszabb rendezvényre, több előadót érintő felkérésre egyedi, kedvező ajánlatot adunk.

Cégeknek:

Céges rendezvényekre, csapatépítő tréningekre, kívánság szerinti műsort állítunk össze.

Naptár

previous

Szeptember 2016

next

SMTWTFS
30
31
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
1
2
3

Facebook

Üdvözlet FB népe! Ha első körben szeretnétek értesülni az újdonságainkról, előadóinkról, vagy csak szeretitek amit csinálunk, akkor lájkoljatok minket. Köszönjük!

Minőség elsőkézből? Iratkozz fel hírlevelünkre!