Szolgáltatásaink

 

ElÅ‘adóknak:
 

Művészeink, elÅ‘adóink teljes körű menedzselését intézzük, beleértve a koncert- és rendezvényszervezést, brandépítést, személyi coachingot, marketinget, sajtóban való megjelenések koordinálását és minden ügyintézést, ami egy művész tevékenysége körül felmerül.

Levesszük a válladról a terhet, hogy neked csak és kizárólag az alkotásra kelljen koncentrálnod. LeendÅ‘ művészünket, ha igényli és ez szükséges, akkor szinte minden egyes területen segítjük. Kollégáink útmutatást, tanácsot adnak színpadi viselkedésre, kommunikációra, mindazon területekre ahol úgy érzi/ érezzük, hogy fejlÅ‘dnie kell.  Mindez  természetesen  a személy egyéniségének szem elÅ‘tt tartásával történik, nem megváltoztatni, hanem segíteni szeretnénk.


Egyszóval:  menedzselünk!

Szakembereink a médiában és a művészet területén kimagasló tapasztalatokkal rendelkezÅ‘ kollégák, művészek, producerek, akik személyre szabott tanácsaikkal segítik színvonalasabbá tenni a fellépéseket.

RendezvényszervezÅ‘knek:


Irodánk elÅ‘adói mellett a zeneipar számos képviselÅ‘jével nagyon jó a kapcsolatunk, szinte minden énekest, együttest, elÅ‘adót rendelkezésre tudunk bocsájtani rendezvényed színvonalának emelésére, a jó hangulat biztosítására. Hosszabb rendezvényre, több elÅ‘adót érintÅ‘ felkérésre egyedi, kedvezÅ‘ ajánlatot adunk.

Cégeknek:

Céges rendezvényekre, csapatépítÅ‘ tréningekre, kívánság szerinti műsort állítunk össze.

Naptár

previous

Szeptember 2016

next

SMTWTFS
30
31
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
1
2
3

Facebook

Üdvözlet FB népe! Ha első körben szeretnétek értesülni az újdonságainkról, előadóinkról, vagy csak szeretitek amit csinálunk, akkor lájkoljatok minket. Köszönjük!

Minőség elsőkézből? Iratkozz fel hírlevelünkre!