Emelet

Műfaj: Ének
Hivatalos oldal: Kattints ide

Bemutatkozás

A 2013-ban végleg leköszönÅ‘ ElsÅ‘ Emelet zenekar máig is aktívan muzsikáló két volt tagja, Patkó Béla Kiki és Berkes Gábor gondolt egyet és kreált egy új formációt, EMELET elnevezéssel.

A név hallatán arra gondolhatnánk, hogy kizárólag a méltán ikonikus zenekarnak mondott EE dalait hallhatják a koncertekre ellátogató rajongók. Nagyot tévednek azonban azok, akik így gondolják. Az alapötletet Patkó Béla Kiki az elmúlt években adott önálló estjei adták, ugyanis ezeken a koncerteken – az átdolgozott EE dalok mellett - helyet kaptak Kiki régebbi és újabb szóló dalai is. Így lesz ez most is, azzal a különbséggel, hogy nem akusztikus, hanem mai hangszerelésben játsszák a dalokat.

Béla és Gábor, az EMELET-tel párhuzamosan, továbbra is dolgoznak önálló munkáikon. Kiki szeretne minél több új dallal elÅ‘rukkolni, Gábor pedig továbbra is a RapülÅ‘kkel- és a színházi darabokon munkálkodik.
Ahogy az eddigi koncerteken, így most is nagyszerű zenészek csatlakoznak az Emelet-hez, Hastó Zsolt és Kelemen Tamás személyében.

Tagok:

Patkó Béla Kiki – ének
Berkes Gábor – billentyű, vokál
--
Hastó Zsolt – dob, vokál
Kelemen Tamás – gitár, vokál

Elismerések:
Patkó Béla Kiki: PopMeccs gála közönségdíj - év énekese: 1986, 1987, 1988, 1989.
                             Magyar Köztársasági Érdemrend lovagkeresztje - 2016
Berkes Gábor: PopMeccs gála közönségdíj – év billentyűse: 1986, 1987, 1988, 1989.


Közösségi média


Facebook

Üdvözlet FB népe! Ha első körben szeretnétek értesülni az újdonságainkról, előadóinkról, vagy csak szeretitek amit csinálunk, akkor lájkoljatok minket. Köszönjük!