Lévai Tímea- Poppre Ádám Duó

Műfaj: Ének, interaktív gyermekműsor
Hivatalos oldal: Kattints ide

Bemutatkozás

Lévai Tímea és Poppre Ádám színész-, zenészházaspár vagyunk.
Évek óta tartunk népszerű, játékos, interaktív gyerekkoncerteket, melyen a kicsik kipróbálhatják magukat és a vidám együttlét alatt a zene által tanulhatnak. Dalaink a gyerekek számára ismerÅ‘s élethelyzetekrÅ‘l, környezetünk szépségérÅ‘l, az állatokról, valamint a mesék furcsa lényeirÅ‘l szólnak. Koncertjeinkkel szeretnénk megismertetni és megszerettetni a kisgyerekekkel az igényes élÅ‘ zenét, és igyekszünk az aktuális évszakokhoz, ünnepekhez is igazodni.
A duó formációból adódóan egyszerű, letisztult hangzásvilág jellemez minket, mindketten éneklünk, alapvetÅ‘en akusztikus gitár kíséri a dalokat, de néhol megjelenik elektromos gitár, szájharmonika. Dalaink szövegét Tímea írja a zenét Ádám. Formációnkat az is gazdagítja, hogy házaspár lévén kivételes módon tudunk egymásra hangolódni, ami a dalszerzésben és az elÅ‘adásban is megmutatkozik.
Gyerekkoncertjeink mellett könnyűzenei koncert (Lyracoustic!), és többféle zenés-irodalmi műsor is repertoárunkon van. Ezek a különbözÅ‘ műsorok nagyon jól kiegészítik egymást és különbözÅ‘ stílusuk miatt nagy szabadságot adnak nekünk az alkotás terén.
Mindketten hét évig, 2007-2014 között a szombathelyi Weöres Sándor Színház művészei voltunk. 2014 óta szabadúszóként folytattuk pályánkat. Mindenképpen mérföldkÅ‘nek tekintjük, hogy 2015. karácsonyára megjelent elsÅ‘ gyereklemezünk Picuri Muri címmel, a Meritum Kiadó gondozásában.
Gyerekkoncertjeink:
Állatok farsangja
Játékos farsangi gyerekkoncert, a gyerekek számára kedves állatokkal, tánccal, együtt-énekléssel.
TavaszköszöntÅ‘
TavaszköszöntÅ‘ gyerekdalok, játékos készülÅ‘dés a tavaszi ünnepekre (Húsvétra, Anyák napjára), valamint kedves dalok az állatokról.
Az ágyamba besüt a reggeli nap…
Vidám dallamok az állatokról, gyereknapi ügyességi játékok és készülÅ‘dés a nyári-szünetre!
Kipp-kopp, mi kopog?
Játékos gyerekkoncert az évszakok változásáról, az Å‘sz sajátosságairól, termés-hangszerekkel.
Libaláb – Márton napi mulatság
Mi kell egy hangulatos Márton napi mulatsághoz?
A közismert libadalok mellett kedves állatokkal, játékokkal és együtt-énekléssel emlékezünk Szent Mártonra.
Dalok a Mikulás zsákjából
Mikulásváró, játékos gyerekkoncert.
A gyerekek számára ismerÅ‘s klasszikus Mikulás-csalogató dalok mellett saját szerzeményű dalainkkal, játékokkal, együtt-énekléssel várjuk a Télapót.
Csillagfényes éjjelen…
Vidám, adventi dalok, hogy teljes legyen a karácsonyi elÅ‘készület!
Cross-Art Music menedzsment


Közösségi média


Facebook

Üdvözlet FB népe! Ha első körben szeretnétek értesülni az újdonságainkról, előadóinkról, vagy csak szeretitek amit csinálunk, akkor lájkoljatok minket. Köszönjük!