Fun Company

Műfaj: Ének
Hivatalos oldal: Kattints ide

Bemutatkozás

A Fun Company 2007 szeptemberében alakult fiatal, tapasztalt zenészekbÅ‘l. Korábban, különbözÅ‘ formációkkal bejártuk a világ tengereit, óceánjait luxus hajókon, szállodákban, klubbokban fellépve, valamint itthon számtalan céges és családi rendezvényen, esküvÅ‘n, szórakozó helyen szerepeltünk. Az eddig szerzett tapasztalatainkat szerettük volna egy fiatalos, lendületes zenekarban egyesiteni.
   Az együttes vezetÅ‘je, énekese Futó Gábor, aki egy több éven át külföldön játszó show-band frontembereként mindent megtanult a szórakoztatásról, szólóéneklésével és basszusgitár játékával alkotja a banda frontvonalát Mészáros Krisztinával, akinek gyönyörű hangja, megjelenése egy igazi divát varázsol a szinpadra. Csetényi Levente, az együttes gitárosa virtuóz technikájú szólóival a jazz-tÅ‘l a rock-ig minden stilusban képes elkápráztatni a közönséget. Sáfrány Gyula, a zenekar billentyűse a gyönyörű zongoraművektÅ‘l egészen a vad Hammond szólókig játékával alapvetÅ‘en meghatározza a zenekar megszólalását,  valamint Holló Ádám a dobok mögött pontos tempójával és kifogástalan technikájával, a basszusgitárral összedolgozva stabil alapot biztosit az együttes számára.
Széles repertoárunk és annak koncert jellegű elÅ‘adása biztositja minden korosztály kifogástalan szórakoztatását.
Cross-Art Music menedzsment


Közösségi média


Naptár

previous

Szeptember 2016

next

SMTWTFS
30
31
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
1
2
3

Facebook

Üdvözlet FB népe! Ha első körben szeretnétek értesülni az újdonságainkról, előadóinkról, vagy csak szeretitek amit csinálunk, akkor lájkoljatok minket. Köszönjük!

Minőség elsőkézből? Iratkozz fel hírlevelünkre!